image01

Over mij

Mijn naam is Johanneke Post, geboren in Arnhem en woon hier nog steeds met veel plezier. In 2012 ben ik begonnen met mijn eigen bedrijf ’t Blaffertje. Vanaf jongs af aan ben ik erg betrokken bij dieren. Op mijn 16de had ik besloten om te starten met de opleiding dierenzorg en educatie op het Helicon (niveau 3). Vervolgens ben ik de opleiding diermanagement gaan volgen op het Helicon (niveau 4). Tijdens deze opleiding heb ik een stuk gedragsleer gekregen, wat goed van pas komt als je veel bezig bent met honden. Uiteindelijk ben ik toch over stag gegaan en een uitlaatservice begonnen.

Mijn huisdieren
In 2006 hebben wij onze eerste hond in huis genomen. Het werd een Berner Sennen genaamd Maiden. Na 8 jaar vele zorg is ze helaas in januari 2014 overleden. Ze heeft nog steeds een speciaal plekje in mijn hart. Dit is ook terug te vinden in het logo van de hondenuitlaatservice.

Na het gemis van Maiden hebben we een nieuwe pup gezocht. Na een hoop telefoontjes en mailtjes met meerdere fokkers, ben ik gevallen voor de mooie ogen van Eefje. Eefje is net als Maiden een Berner Sennen. Eefje is een vrolijke, vriendelijke, speelse en stabiele hond die graag nieuwe vriendjes maakt.

We hebben naast Eefje thuis ook nog wat andere “huisdieren”. We hebben nog wat kippen en 3 kleine pony’s aan huis lopen. Al met al is het een gezellige boel!

Geïnteresseerd?