image01 image02 image03 image04

Uitlaatdienst

Dagelijks worden er twee of drie rondes gelopen met max. 5 honden per ronde. Ook hierin wordt gekeken welke honden een mooie en passende roedel vormen. Zo kunnen wij goed inspelen op de energie behoeften van de hond.

Woont u in Arnhem, Huissen, Driel, Heteren, Elst, Valburg, Slijk-Ewijk dan kan ik uw hond uitlaten. Ik wandel waar ik de laatste hond ophaal, dichtbij een leuk uitlaat gebied bijvoorbeeld de Brematon naast Driel of bij de bossen in Slijk Ewijk.

Om een goed beeld te krijgen van uw hond binnen de roedel, zal deze de eerste keer te allen tijde aan de lange lijn meelopen. Hierna zal in overleg besproken worden of de hond los of aangelijnd kan meelopen. Mocht er een twijfel zijn of uw hond los of vast kan? Dan hebben wij een lange lijn (10 meter) die over de grond sleept. Hierdoor zijn ze toch los maar hebben we altijd een rem voor uw hond.

Naast de rondes is er in overleg ook de mogelijkheid om op andere tijden een beroep op ons te doen.Puppy's en jonge honden

Puppy's en jonge honden begeleiden wij op een rustige en passende manier. Zij zijn zowel lichamelijk als geestelijk volop in de groei, hier moet dan ook zorgvuldig mee omgegaan worden. Zo zal een pup of jonge hond nog niet volledig meelopen in de roedel.

Wij hebben speciale puppen/jonge honden groepen. Indien deze niet vol zijn, gaan de pups een gedeelten van de wandeling in de bolderwagen. Zodat zij zowel lichamelijk als geestelijk niet teveel worden belast.